Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

«МЕРТВОНАРОДЖЕНИЙ»

2014-01-10_1139503 cічня у Львові стався черговий розкол Народного об’єднання «Майдан», який так і не створили. Одні захотіли повернутися до Координаційної ради на чолі з головою Львівської облради свободівцм Петром Колодієм, а інші утворили ВО «Майдан». Хоча саму абревіатуру «во», що розшифровується «всеукраїн­ське об’єднання» можна було б замінити, скажімо, на «ВГО» – «всеукраїнська громадська організація», бо від першої вже якось надто тхне політикою і тими ж самими ВО «Батьківщиною» та ВО «Свободою».

Ось як це прокоментував один із координаторів Євромайдану у Львові Роман Брезіцький, який розповів, чому молодіжний та політичний сектор не бере участь в організованих «Народним контролем» та УДАРом організаційних зборах:
«Ми не бачимо там жодного конструктиву. Ми повернулися до Координаційної ради, яка діяла від самого початку і координуватимемо свої дії на центральному рівні. Ми вважаємо, що створення паралельних структур – це ніщо інше, які робота на черговий розкол», – сказав Роман Брезіцький.
Щось подібне відбулося і у Івано-Франківську 4 січня, де НО «Майдан» декотрі журналісти вже встигли назвати «мертвонародженим» і закликають громадян не поспішати з вступом до нього, адже вважають його приватизованим політичними партіями, які мають намір використати цю нову «лайбу» під час виборчих кампаній 2015-17 рр..

Ярослав Дейнега

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності