Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Меру підняли зарплату на 50%

Депутати Івано-Франківської міської ради на 51 сесії підтримали рішення про поновлення з 5 січня 2015 року міському голові, секретарю міської ради, першому заступнику міського голови, заступникам міського голови та керуючому справами виконкому міської ради надбавку за високі досягнення у праці в розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням доплати за ранг та вислугу років.

Також згідно рішення, в поточному році вищевказаним керівникам нададуть матеріальну допомогу на оздоровлення та матеріальну допомогу на вирішення соціально-побутових питань в розмірах середньомісячної заробітної плати, повідомляють місцеві інформагенції.

Також преміюють їх за результатами праці, в межах затвердженого фонду оплати праці, відповідно до Положення про преміювання працівників апарату виконкому міської ради, керівників і їх заступників самостійних відділів і управлінь та працівників окремих структурних підрозділів виконкому міської ради.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності