Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Міна знайшла свого героя, – від вибуху загинув “чорний копач”

У Біляївському районі Одеської області внаслідок вибуху снаряда часів Другої світової війни загинув чоловік. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції регіону. 

Згідно з повідомленням, інцидент трапився в сараї місцевого жителя. Внаслідок вибуху загинув власник господарської споруди, 1973 року народження, який був “чорним копачем”, тобто захоплювався пошуками застарілої зброї та вибухівки.

Як зазначається, з-під руїн поліцейські дістали ще декілька снарядів, мін та боєприпасів. Наразі вживають заходи щодо їхнього знешкодження.

Також вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) з позначкою “нещасний випадок” та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, у середу, 27 травня, в Одеській області на державному випробувальному полігоні “Алібей” пройшов черговий етап випробувань вітчизняного комплексу крилатих ракет РК-360МЦ “Нептун”.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності