Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Міністрам ще й зарплату нараховують

Разом із надбавками урядовці мають по 16-18 тисяч гривень у місяць.

Зарплата керівництва Кабміну складає 16-18 тис. грн щомісяця. Такі суми набігають завдяки різним надбавкам, а «голі» ставки у них у 2,5-3 рази менші і становлять трохи більше 6 тис. грн.

Про це пишуть «Українські новини».

Зокрема, зарплата прем’єр-міністра Арсенія Яценюка за травень становить 18 тис. 270 грн. Про це повідомили в Сек­ретаріаті Кабміну. При цьому розмір посадового окладу Яценюка – 6,64 тис. грн. Нагадаємо, Яценюк задекларував за минулий рік 1,9 млн грн доходів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Міністр фінансів Олександр Шлапак за травень отримав 17,526 тис. грн зарплати, повідомили в прес-службі Мінфіну. Розмір посадового окладу Шлапака – 6,109 тис. грн. А за минулий рік він задекларував майже 1,1 млн грн доходів.

Трохи менша заробітна плата за травень у міністра енергетики та вугільної промисловості Юрія Продана – 17,795 грн, повідомила прес-служба Міненерго. Розмір посадового окладу Продана становить 6,109 тис. грн. А за 2013-й він задекларував майже 215 тис. грн доходів.

Міністр економічного розвитку й торгівлі Павло Шеремета за травень отримав зарплату в сумі 16,076 тис. грн. Обсяг посадового окладу Шеремети становить 6,109 тис. грн, повідомили в прес-службі Міністерства економічного розвитку й торгівлі. Він задекларував 1,8 млн грн доходів у 2013 році.

Значно меншою є зарплата голови Державної фіскальної служби Ігоря Білоуса – за травень він одержав 10,093 тис. грн. Розмір посадового окладу Білоуса становить 5,312 тис. грн, повідомили в прес-службі Міністерства доходів і зборів, що реорганізується у Державну фіскальну службу. Білоус задекларував 3,2 млн гривень доходів у 2013 році.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, в уряді Яценюка три офіційні мільйонери – він, Шеремета і Петренко.

А на завершення, як тут не пригадати старий ще радянський анекдот про того єврея, який влаштувався начальником складу на якусь базу, пам’ятаєте його здивування: «А шо, у вас тут такі ще й зарплату дають?!»

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності