Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Міністри-«іноземці» готові до маленької зарплати

Кабінет міністрів планує підготувати проект державного бюджету на 2015 рік для внесення його до парламенту до 20 грудня, заявила міністр фінансів Наталя Яресько.

«У нас є намір подати його 20 грудня», – сказала Яресько на брифінгу в Раді одразу після призначення її на посаду міністра.
Відповідаючи на запитання журналістів після призначення Радою нового складу Кабміну, міністри-«іноземці», що вже отримали українське громадянство, ще не обговорювали питання своїх зарплат.

«Поклавши руку на серце, можу сказати, що я ще не обговорював питання моєї зарплати. Я думаю, що вона напевно дуже маленька. Я сподіваюся, що після того, як ми проведемо реформи, у міністрів буде достойна зарплата», – сказав новопризначений міністр економіки Айварас Абрамавичус.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності