Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Мін’юст передасть СІЗО приватникам, – не вистачає держфінансування

Міністерству не вдалося домогтися збільшення фінансування на 2020 рік,  у зв’язку з недостатнім Мін’юст фінансуванням планує масове закриття в’язниць і скорочення персоналу, а також можливість роботи приватних СІЗО. Про це на презентації “To do list” заявив міністр юстиції Денис Малюська, повідомляє прес-служба міністерства.5626345a4833e

За його словами, поставлена мета забезпечити доступ ув’язнених до утворення і корекційним програмами, збільшити фінансування медобслуговування. У той же час отримати збільшення фінансування в недавно прийнятому бюджеті Мін’юст не зміг.

Тому єдиним виходом для того, щоб досягти цих цілей, буде масове закриття в’язниць і скорочення чисельності персоналу там, де тюрми не заповнені“, – сказав Малюська.

Він сподівається, що після цього вдасться підняти зарплату співробітникам тих установ, які залишаться.

Малюська також повідомив про плани Мін’юсту дати можливість працювати приватним СІЗО. За його словами, це буде щось на зразок добре охоронюваних готелів, де особи, у яких є кошти, зможуть перебувати в очікуванні вироку суду.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У жовтні стало відомо про жахливі умови утримання в Одеському та Київському СІЗО.

Зазначимо, на Львівщині стурбованість громадян викликає те, що  новим очільником Головного управління юстиції у Львівській області може стати бухгалтер управління юстиції у Львівській області Мерза Орися Іванівна. Про це повідомив активіст ГО “Народне Антикорупційне Бюро” Андрій Петришин.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності