Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Місіс Супрун пішла у наступ на Дубінського судовим позовом – захищається?

Виконувачка обов’язків голови Міністерства охорони здоров’я України місіс Уляна Супрун звернулася до суду проти журналіста, ведучого програми «Гроші» на телеканалі «1+1» Олександра Дубінського.
Очільниця МОЗ зазначила, що у матеріалах журналіст «видає свої судження за факти».

«Минулого тижня мене звинуватили в тому, що “під виглядом реформ” я займаюся розкраданням і відмиванням бюджетних коштів. Автор цих матеріалів Олександр Дубінський (…) Щойно зареєстрували позовну заяву про захист честі, гідності, ділової репутації та спростування недостовірної інформації в Солом’янському суді», — повідомила Супрун у Facebook. 171642

Раніше на сайті Дубінського з’явилася інформація про те, що під прикриттям виплат на проведення підготовки та підвищення кваліфікації медперсоналу була створена схема на 20 млн гривень на якій збагатився американський чоловік місіс Супрун – Марко. У МОЗ назвали ці повідомлення неправдивими.

Повний текст статті Дубінського читайте тут.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності