Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Місіс Супрун повідомила про шкоду від подарунків на 8 березня

Подарунки жінкам 8-го березня відкидають назад всі успіхи, які вдалося досягти під час багаторічної боротьби за гендерну рівність. А у самому МОЗ із нею ще багато проблем.

Про це розповіла очільниція МОЗ Уляна Супрун у Фейсбуці, пояснивши, чому вона проти квітів на 8 березня. Вона вказала, що боротьба за права жінок — це все ще величезне поле роботи, і дарування букетів та цукерок або ж підкреслене виявлення особливої уваги та турботи 8-го березня лише шкодять.

Неодноразово стикаюсь з сексизмом під час виконання обов’язків міністра охорони здоров’я. Дивують запитання — «як ви, така тендітна жінка, все це витримуєте?!» Наче в чоловіків є секретна зброя проти атак невільних радикалів чи вроджена здатність «витримувати» більше ніж жінки“, — повідомила місіс Супрун.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності