Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Місіс Супрун програла апеляцію, – пора повертатися в США?

Шостий апеляційний адміністративний суд відхилив скаргу МОЗ щодо рішення Окружного адміністративного суду м. Києва по задоволенню позову  народного депутата Ігоря Мосійчука про встановлення відсутності в місіс Уляни Супрун компетенції виконувати обов’язки міністра охорони здоров’я.65043581_2305942202815867_9088157764772954112_n

Апеляційний суд залишив в силі ухвалу судді Каракашьяна, тим самим підтвердивши законність його рішення“, –  пише на своїй сторінці нардеп.

В ухвалі Шостого апеляційного адміністративного суду від 20 червня чітко зазначено, що місіс Уляна Супрун неправомірно виконувала функції міністра в частині визначення стратегічного напряму роботи міністерства, а також брала участь у прийнятті рішень на засіданнях Кабміну, не маючи на це законного права. Тобто закупівлі медикаментів, обладнання, та інше розпорядження коштами Супрун вчиняла, порушуючи законодавство України.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності