Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Міст до Криму будуватимуть студенти

До будівництва моста через Керченську протоку Федеральне дорожнє агентство РФ (Росавтодор) збирається залучати студентів.

Про це у п’ятницю пише газета «Известия», посилаючись на керівника агентства Романа Старовойта.
«Поки що не зрозуміло, скільки треба буде залучити студентів і чи буде це оплачувана робота або, можливо, організуємо просто як студентську практику. Однак навряд чи студентів допускатимуть до висококваліфікованої роботи, очевидно, вони будуть задіяні в монтажних та інженерних роботах», – сказав Старовойт.

Наразі невідомо, із яких саме ВНЗ залучатимуть студентів, однак у Росавтодорі зазначили, що там точно будуть учні із окупованого Криму.

Будівництво моста через Керченську протоку загальною довжиною 19 кілометрів заплановано на 2014–2018 роки. На цей час вартість робіт оцінюють у більш ніж 228 мільярдів рублів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності