Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

МІСТО ІВАНО- ФРАНКІВСЬК ЛІДИРУЄ У ВСІХ НОМІНАЦІЯХ

Нещодавно Івано-Франківськ став переможцем за результатами проведення конкурсу на участь у проекті «Партнерство для розвитку міст».

Проект «Проміс» – ​це проект, головна мета якого є стимулювання економічного розвитку міст України, які за оцінкою організаторів мають перспективи для розвитку, але обмежені у можливостях.

Даний проект фінансує Уряд Канади. В цьому році переможцями даного конкурсу стали чотири міста України – ​Івано-Франківськ, Вінниця, Полтава та Запоріжжя. В цілому організатори даного міжнародного проекту планують співпрацювати із 16 містами України.

Наразі реалізація проекту планується здійснюватись уже в найближчий час, а точніше одразу після місцевих виборів, так як Меморандум про співпрацю вже підписаний.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Конкретним завданнями проекту є: сприяння розвитку малого та середнього бізнесу в регіонах, сприяння демократичному та економічного розвиткові в цілому та підтримка процесу децентралізації в цих областях України. Для реалізації цих завдань буде застосовано міжнародний досвід, який в ході його використання покаже, що було ефективним в застосуванні до України, а що навпаки.

Нагадаємо, що за останні роки Івано-Франківськ ставав переможцем чи не у всіх можливих номінаціях, а також його визнано найкомфортнішим містом України.

І ось цього вівторка в міськвиконкомі відбулась прес-конференція присвячена презентації інвестиційного паспорта м. Івано-Франківська та визначенню рейтингу інвестиційної привабливості міста.
Довгостроковий рейтинг інвестиційної привабливості міста за шкалою рейтингів інвестиційної привабливості на рівні uaINV4. Даний рівень рейтингу означає, що місто характеризується високим рівнем привабливості для здійснення інвестицій.

Генеральний директор рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» Марина Проценко вручила відповідний Сертифікат та Інвестиційний паспорт міському голові Віктору Анушкевичусу

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності