Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Міжнародні рекрутери знайшли для уряду 24 “іноземців”. Імен не називають

Міжнародні рекрутингові компанії відібрали для складу нового уряду 24 кандидатів.

Про це йдеться у  повідомленні  прес-служби президента.

“Пошук кандидатів вже завершено. Зі 185 кандидатів, яких рекрутингові компанії запросили на першу співбесіду, після низки тестів та інтерв’ю, було обрано 24 кандидатури”, – повідомляють у прес-службі.

Найбільшу кількість кандидатів рекрутери рекомендували на позиції у Мінагрополітики та фінансів (по 4).

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Особисті дані кандидатів на даному етапі переговорів не оприлюднюються.

Згідно з повідомленням, на даному етапі з кандидатами ведуться переговори щодо можливої співпраці. Також кандидатури узгоджуються з парламентською коаліцією.

Як зазначив виконавчий директор Національної Ради Реформ Дмитро Шимків, “ми хотіли … розширити можливості відбору кандидатів в Україні та за її межами”.

“Головне зараз – професійні якості кандидатів, …. Україні як ніколи потрібні західні практики державного управління, боротьби з корупцією, фінансового планування, антикризового менеджменту”, – зазначив Шимків.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як повідомив виконавчий директор Фонду Відродження Олександр Сушко, на початковому етапі фонд звернувся “до 3 світових агентств з найбільшим досвідом роботи з державним сектором у провідних країнах світу: Hudson, Pederson та WE Korn Ferry”.

“Дві з них (Pederson та WE Korn Ferry) погодились працювати над цим завданням”, – повідомив Сушко.

Як повідомили у WE Partners, компанія шукала кандидатів не лише в Україні.

“Ми розглядали менеджерів українського походження, що збудували успішну кар’єру за кордоном – особливо з Канади та США, де українська діаспора традиційно велика, а також з Великої Британії”, – зазначили у WE Partners (Коrn Ferry) Україна.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У компанії також підкреслили, що шукали “кандидатів за професійними критеріями, які погодили з фондом “Відродження”.

“Це бездоганна бізнес-репутація, відсутність зв’язків з олігархічними групами, досвід управління великими міжнародними компаніями чи інституціями та досвід проведення масштабних реорганізацій”, – зазначили рекрутери.

У Pedersen & Partners у свою чергу зазначили, що у своїх пошуках фокусувалися у першу чергу “на управлінцях з України, що мають міжнародну освіту та досвід роботи у великих компаніях, а також є визнаними експертами у своїх галузях”.

Як відомо, президент України Петро Порошенко виступив за внесення змін в українське законодавство, які дозволять іноземцям займати вищі керівні посади в країні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Глава фракції БПП Юрій Луценко заявив, що у Кабінеті міністрів України буде працювати не менше п’яти іноземців.

Відповідаючи на запитання журналістів в кулуарах парламенту в четвер, чи відповідає дійсності з’явилася в ЗМІ, що до складу українського уряду увійдуть чотири іноземця, політик зазначив: “Ні, неправда. Більше”.

Раніше повідомлялося, що для пошуку кандидатів на посади членів уряду адміністрація Петра Порошенка звернулася до консалтингової кампанії у сфері рекрутингу та управління – WE Partners. Компанія була створена компанією RosExpert, що зареєстрована у Москві.

Українська правда 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності