Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Москаль хоче психіатричної експертизи здоров’я… Зеленського

Одіозний Геннадій Москаль звернувся до Асоціації психіатрів України з проханням дати оцінку стану психічного здоров’я “пацієнта”, який якимось незбагненним чином став президентом.

“З жахом передивився цей “потужний” виступ Зеленського в Житомирі. Потім передивився його ще раз, потім ще.

Зрештою – звернувся до президента Асоціації психіатрів України Семена Глузмана з проханням дати фахову оцінку стану психічного здоров*я цього “пацієнта”, який якимось незбагненним чином став президентом. І, що найгірше – який є Верховним головнокомандувачем Збройних сил України.

Також в рамках закону “Про доступ до публічної інформації” звернувся до керівництва Криворізького економічного інституту Київського економічного університету ім. Гетьмана з проханням надати мені копію дипломної роботи цього “юриста”. Якщо скажуть, що диплому нема, його затопило, він згорів під час пожежі, його з*їли миші або ще щось подібне – мені особисто буде все зрозуміло“.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Думка автора може не відображати думку редакції. Редакція не несе відповідальності за обґрунтованість і тлумачення думки автора, а сайт є лише носієм інформації.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності