Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Москаль «наїхав» на Львівську тютюнову фабрику

Основним поставником сигарет, які потім нелегально переправлялися за кордон, була Львівська тютюнова фабрика.
Про це повідомляє голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, – інформує прес-служба ОДА.

Для посилення боротьби з контрабандою через зелений кордон уздовж Закарпаття на всіх чотирьох перевалах, які ведуть в область, виставлені пости з працівників митниці, прикордонної служби, МВС, СБУ та фіскальної служби.
Пости не допускатимуть завезення на Закарпаття великооптових партій сигарет (у тому числі без акцизних марок) та контрафактних спиртних напоїв, а із Закарпаття – вивезення лісу-кругляку. «Паралельно проводяться обшуки на нелегальних оптових складах, де скуповувалися партії сигарет для подальшої контрабанди. Результати обшуків узагальнюються й будуть повідомлені додатково, однак уже можна сказати, що основним поставником сигарет, які потім нелегально переправлялися за кордон, була Львівська тютюнова фабрика», – повідомляє керівник області Геннадій Москаль.
Частина з вилучених сигарет – білоруські, і це вказує на той факт, що в Чернігівській області на кордоні з Білоруссю є «вікна» для контрабандистів.
Нагадаємо, що в попередніх своїх номерах «ЗЛ» повідомляла про те, що цигарки цієї фабрики, а саме STRONG/Армійські, в пачках кольору захисної зеленки з спеціальною наклейкою, на місці акцизної марки, з написом «Не для продажу», які спеціально призначені для бійців в зоні АТО, не одноразово попадали в очі активістів і правоохоронців на Львівщині, Прикарпатті та ін. сусідніх областях на місцевих тютюнових прилавках.
На фото дані цигарки в одному з тютюнових кіосків Івано-Франківська…

Підготував Тарас Боднар

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності