Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Москаль сказав – Москаль пішов…

Голови місцевих адміністрацій мають звільнятись після переобрання Президента за законом, тож, щоб не чекати офіційного призначення нового голови держави, очільник Закарпатської ОДА Геннадій Москаль пішов у відставку ще до інавгурації.moskal_i_prez

Закон про місцеві державні адміністрації чітко говорить про те, що голова ОДА призначається на посаду на період повноважень Президента України, тобто повноваження Президента України закінчуються у перших числах червня, тому я зобов’язаний скласти повноваження перед новообраним Президентом України. Чого я буду чекати інавгурації чи чогось іще? Це політична посада, тому я не бачу тут нічого надзвичайного“, – зазначив Москаль.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИСправжній генерал Москаль взяв і зробив те, що очільник Львівщини Синютка тільки анонсував…

За його словами, наразі він не здійснює свої функції голови ОДА, хоч його заяву про відставку не прийняли ні ще діючий Президент Петро Порошенко, ні урядовці.

За цей час я майже не ходив у відпустку і маю більше 100 днів невикористаної відпустки, тому я скористався своїм законним правом на відпочинок. Відпустка десь закінчується аж в серпні“, – додав політик.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

При цьому він уточнив, що направив заяви щодо своєї відставки як до Кабміну, так і до Адміністрації Президента, втім не знає, чи розглянуті ці документи.85_tn

Нагадаємо, 23 квітня Геннадій Москаль подав Президенту України Петру Порошенку заяву про звільнення з посади голови Закарпатської ОДА за власним бажанням.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності