Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

МОЗ Супрун заявляє про рейдерське захоплення медуніверситету в Одесі

Міністерство охорони здоров’я під головуванням в.о. міністра Уляни Супрун заявило про захоплення сьогодні, 10 грудня, невідомими Одеського національного медичного університету. Рейдери знищують документи та звільняють співробітників.

Як повідомило МОЗ у Facebook, 10 грудня близько 8:00 невідомі особи силою захопили будівлю закладу та не пускають працівників на робочі місця. Більше того, вони звільняють працівників, передаючи накази через вхідні двері університету, та знищують офіційну документацію. Саму будівлю вишу оточили прихильники екс-ректора Валерія Запорожана, якого МОЗ звільнило ще влітку, повідомив визнаний МОЗ України в.о. ректора ОНМедУ Констянтин Аймедов. У Міністерстві вважають, що захоплення пов’язане з тим, що саме сьогодні комісія Міністерства юстиції розглядає скаргу МОН України з приводу незаконної реєстрації керівником ОНМедУ ставленика Запорожана Юрія Сухіна.

Схожа ситуація склалася і в медуніверситеті ім. Богомольця. 20 лютого Мінохоронздоров’я усунуло Катерину Амосову від виконання обов’язків ректора Національного медичного університету ім. Богомольця за зриву іспиту у студентів-стоматологів. Сама Амосова назвала своє відсторонення спробою розправи з боку Міністерства охорони здоров’я, та оскаржила своє звільнення у суді.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності