Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

МОЗ звітує по підписаних деклараціях з лікарями. Вірити?

Менш ніж за два місяці від початку кампанії «Лікар для кожної сім’ї», українці вже підписали п’ять мільйонів декларацій з сімейними лікарями.

«Не пройшло й два місяці від початку кампанії «Лікар для кожної сім’ї» і вже маємо 5 мільйонів декларацій! Кампанія не збавляє обертів – українці з усіх регіонів обирають своїх сімейних лікарів, терапевтів та педіатрів. Дякую всім, хто активно включається у зміни», – написала у своєму Twitter в.о. міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун.

Як повідомляла раніше газета “За лаштунками” з посиланням на МОЗ, ліміту за кількістю пацієнтів досягнули лише 5 лікарів на всю країну.

Тому чи вірити статистиці, оприлюдненій МОЗ, вирішувати читачам, та нагадаємо, що нещодавно ЮНІСЕФ повідомила, що в Україні фальсифікують вакцинацію.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності