Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

На автомийці вкрали авто

Нещодавно до міліції звернувся 24-річний житель обласного центру, який повідомив про те, що в нього викрали автомобіль марки «Фольксваген Джетта» сірого кольору.

Заявник розповів, що вирішив помити машину і залишив її на одній із автомийок міста, а коли повернувся – ні автомобіля, ні мийника не було на місці, інформує СГЗ УМВС в Івано-Франківській області.

Отримавши повідомлення про зникнення транспортного засобу, міліціонери розпочали його розшук. Невдовзі інспектори Державтоінспекції розшукали автомобіль, а з тим і причетного до його викрадення чоловіка.

Ним виявився 24-річний івано-франківець, який працював на автомийці.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як з’ясувалося, міліціонери побачили на одній із вулиць міста автомобіль, який за ознаками був схожий на викрадений. Машина стояла на узбіччі дороги, а в салоні перебував молодий чоловік.

Водій не представив документів, але стверджував нібито є власником автівки. Перевіривши інформацію по базі даних, працівники ДАІ встановили, що це якраз і є викрадений транспорт.

Наразі автомобіль вилучено та передано законному власнику. А відносно злодійкуватого мийника відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом).

Санкція цієї статі передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності