Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

На благодійному концерті у Литві для ЗСУ за першу годину зібрали понад Є100 тис

Вчора, 13 січня, у Литві на благодійному концерті для української армії тільки за першу годину зібрали понад 100 тисяч євро.

Концерт на литовському телеканалі LRT тривав три години.650x488 (1)

На благодійному концерті-телемарафоні на підтримку України та її армії, який проходив на литовському телеканалі LRT, було зібрано більше €110 тисяч.

Як повідомляє «Укрінформ», телеконцерт тривав у суботу з 21:00 до 24:00 на литовському телеканалі LRT. Виступали відомі артисти, хедлайнером заходу була група Kazka з хітом «Плакала». Також був організований телеміст з українськими селищами, зокрема Авдієвкою та Маріуполем.

Кожен дзвінок на короткий литовський номер телефону 1406 означав пожертву в €2 на допомогу українській армії. Всього за три години було зібрано більше 110 тисяч євро.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Серед інших на заході виступили голова МЗС Литви Лінас Лінкявічюс, перший очільник Литовської республіки після поновлення її незалежності Вітаутас Ландсбергіс, а також посол України в Литві Володимир Яценківський.

Нагадаємо, у відеоанонсі концерту з’являлася президент Литви Даля Грибаускайте.

До слова, бійці «Стрілецького союзу Литви» привітали українців з Різдвом.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності