Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

На дорогах України збільшили кількість радарів: детальна мапа

Сьогодні, 25 березня, в 17-ти областях України почнуть роботу ще 25 радарів TruCam.

На українських трасах працюватиме вже 75 приладів для вимірювання швидкості. Нові радари з’являться у Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Житомирській, Закарпатській, Київській, Кіровоградській, Львівській, Миколаївській, Полтавській, Рівненській, Тернопільській, Харківській, Херсонській, Хмельницькій, Черкаській та Чернівецькій областях, повідомили у прес-службі патрульної поліції України та додали детальну мапу із роз’ясненнями.

Нагадаємо, з 8 жовтня в Україні стартувала фото- та відеофіксація правопорушень на дорогах. Пристрої вимірювання TruCam встановили у місцях частих ДТП та на аварійно-небезпечних ділянках міжнародних трас. У МВС запропонували витрачати кошти від штрафів за порушення ПДР на системи відеофіксації. Раніше стало відомо, скільки порушень правил дорожнього руху зафіксували за перші дні роботи радари TruCam.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності