Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

На хабарі в $10 000 викрито прокурора

Прокурор пообіцяв змінити запобіжний захід одному з фігурантів справи.
Прокурора з Одещини викрили на хабарі в $10 000: є подробиці
 Співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою та управлінням захисту економіки Нацполіції викрили на хабарі посадовця однієї з районних прокуратур Одеської області. Про це передає прес-служба СБУ.

Оперативники спецслужби встановили, що прокурор вимагав неправомірну вигоду за зміну запобіжного заходу особам, які перебувають під слідством. Районна прокуратура, зокрема, супроводжує розслідування діяльності групи так званих «чорних ріелтерів», причетних до заволодіння нерухомістю громадян на території одного з районів Одеської області. Співробітники СБ України задокументували вимагання прокурором хабара у розмірі десять тисяч доларів США за зміну запобіжного заходу одному з фігурантів справи.

Оперативники спецслужби затримали посадовця на одній з вулиць Одеси після одержання всієї суми неправомірної вигоди.

У межах розпочатого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України тривають невідкладні слідчі дії для встановлення інших посадовців прокуратури, можливо, причетних до протиправної діяльності.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності