Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

На кінцевих зупинках встановлять туалети

Питання встановлення на кінцевих зупинках транспорту Івано-Франківська туалетів виникає уже давно. На відсутність вбиралень скаржаться як водії, яким ніде справити свої природні потреби протягом робочого дня, так і мешканці міста, яким набридло те, що водії часто облаштовують імпровізовані туалети у дворах, прилеглих до зупинок.

Тому рішенням виконкому міської ради комунальників зобов’язали встановити на кінцевих зупинках транспорту туалети.

«Ми активно займаємося цим питанням. Але й раніше комунальні служби встановлювали туалети і в Меморіальному сквері, і в парку культури та відпочинку ім. Т.Шевченка. Ці вбиральні давно уже не функціонують, а їхні приміщення побиті, поламані. Тому, перш ніж встановлювати туалети, ми визначаємо тих, хто за ними доглядатиме. Власне, у Департаменті розглядають такий варіант: саме перевізники мають долучитися до обслуговування туалетів, встановлених для водіїв на кінцевих зупинках автотранспорту», – наголошує директор Департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку Михайло Смушак.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності