Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

На коліна? Перед Яценюком?

Очільник Прикарпаття готовий впасти на коліна перед Прем’єр-міністром України, для того щоб він виділив кошти на ремонт доріг.

Про це минулого тижня під час прес-конференції запевнив журналістів голова облдержадміністрації Олег Гончарук, повідомляє кореспондент Бліц-Інфо.

«7-8 травня відбудеться зустріч нардепів від Прикарпаття за моєю участю з Арсеном Яценюком. Кошти на ремонт доріг в області будуть однозначно. Тільки дізнаюся суму розповім. Я сказав, що готовий впасти на коліна та сказати «Дякую» за любу цифру, яка ввійде в область», – повідомив Олег Гончарук.

Також Гончарук подякував усім народним депутатам від Прикарпаття, адже вони сприяли виділенню коштів на ремонт доріг Єврокарпатського регіону. Він зауважив, що раніше йшлося про 700 мільйонів гривень, але скільки насправді перепаде Прикарпаттю ще невідомо.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Звісно, що стати на коліна за свою громаду – це жертва в її ім’я, і дехто навіть переконує в тому, що в таких випадках честь не втрачається. Можливо, що на чиюсь гадку це й так, але не слід забувати, що і Яценюк і Гончарук прийшли на зайняті ними посади завдяки Майдану, себто людям – громаді. То чи не правильніше було б Гончаруку очолити тих людей, посадити в потяги, на автобуси і привести до Яценюка під Кабмін, щоб з тією ж самою громадою, що дала йому ту владу, її ж і забрати. А саме «взяти його на рученьки» та винести з кабінету до найближчого сміттєвого баку?..

Мабуть таку ініціативу підтримали б й інші губернатори, тільки чомусь усім духу не стає. А так би і честь була неушкодженою і, можливо, губернаторське крісло на довше втрималося…

Дмитро Несміш

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності