Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

На кордоні з Закарпаттям заарештували обидві зміни митників

Цього понеділка, 19 жовтня, протягом 06.00 кордон на пункті пропуску «Захонь-Чоп» було закрито для транспорту у зв’язку із затриманням 20 угорських митників за підозрою в масштабній контрабанді.

Як стало відомо з угорських ЗМІ, 19 жовтня угорський антитерористичний спецпідрозділ TEK затримав дві зміни митників і прикордонних поліцейських на КПП «Захонь-Чоп».

Саме це стало причиною того, що майже на 06.00 планувалося зупинити рух автомобілів через КПП «Тиса».
В управлінні слідства Генеральної прокуратури Угорщини підтвердили інформацію, що дійсно зараз ведуться слідчі дії на кордоні, але деталі обіцяли оголосити згодом.

Попередня інформація: обшуки і затримання угорських митників проводилися в різних місцях, на різних КПП.
Вже нібито розпочато процес проти 20 осіб, підозрюваних у різного роду злочинах і зловживаннях, а насамперед у корупції.
Крім угорського антитерористичного підрозділу TEK до справи залучені й слідчі прокуратури в місті Ніредьгаза і поліцейські підрозділи.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Зараз рух через КПП «Тиса» в бік Угорщини відновлено.

Нагадаємо, що в кінці липня цього року через сприяння в контрабанді із Закарпаття було заарештовано 18 угорських митників.

За матеріалами закордонних ЗМІ

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності