Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

На Львівщині звільнили з роботи 19 податківців-хабарників

podЦьогоріч органи доходів і зборів Львівської області звільнили з роботи 19 працівників за корупцію.
Про це повідомляє прес-служба Головного управління Міністерства доходів у Львівській області.
Так, впродовж 2013 року управління внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у Львівській області провели 148 службових перевірок і розслідувань. В результаті цих перевірок до дисциплінарної відповідальності притягнули 115 осіб і звільнили 19 працівників.
З початку року працівники згаданого підрозділу розглянули 26 звернень і скарг платників податків. В одному випадку розпочато кримінальне провадження.
Загалом за матеріалами, які передало управління в органи прокуратури Львівської області, розпочато 15 кримінальних проваджень за вчинення службових злочинів. З них 3 кримінальні провадження – за статтею 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).
Податківці звітують, що завдяки виявленню цих фактів до бюджету донарахували 2,9 млн гривень. Порушників оштрафували на 1,1 млн гривень. Водночас було виявлено 5 випадків порушення митних правил, за якими порушено 5 кримінальних проваджень та донараховано до бюджету 7,8 млн. гривень.
У Міндоходів радять підприємцям у випадку корупційних дій співробітників міністерства телефонувати на гарячу лінію «Пульс» – (044) 284-00-07.
Повідомити про такі факти можна також в управління внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у Львівській області телефоном (032) 297-36-09  або письмово на адресу: 79003, м. Львів, вул. Стрийська, 35, управління внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у Львівській області.
Як повідомляв ZAXID.NET, влітку цього року правоохоронці затримали начальника відділу податкової інспекції Львова, який вимагав та отримав $500 хабара від підприємця

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності