Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

На Львівщині зареєстрували окружний суд у Пустомитах

В Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань зареєстровано Пустомитівський окружний суд як юридичну особу, інформує прес-служба суду.s640x480

Суд зареєстровано на виконання Указу Президента України від 29 грудня 2017 року №451/2017 «Про реорганізацію місцевих загальних судів».

Територіальна юрисдикція Пустомитівського окружного суду поширюватиметься на м. Новий Розділ, Миколаївський та Пустомитівський райони Львівської області.

Миколаївський районний суд Львівської області та Пустомитівський районний суд Львівської області продовжують здійснювати правосуддя до початку роботи новоутвореного суду.

Новоутворений Пустомитівський окружний суд розпочне свою діяльність з дня, визначеного у повідомленні голови цього суду про початок роботи, розміщеного в газеті «Голос України» відповідно до ч. 6 ст. 147 Закону України «Про судоустрій і статус суддів».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності