Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

На “Олімпійському” Порошенко заспівав відсутньому Зеленському: “Я прийшов, тебе нема, пiдманула, пiдвела”

Президент України Петро Порошенко на НСК “Олімпійський” заспівав фрагмент із української народної пісні “Ти ж мене підманула“, присвятивши її своєму опоненту на президентських виборах, кандидату Володимиру Зеленському.

Так 8 квітня Петро Порошенко запросив свого опонента на виборах президента Володимира Зеленського, а також глядачів і журналістів на дебати на НСК «Олімпійський» – 14 квітня. У відповідь Зеленський заявив, що зустріч на стадіоні має відбутися 19 квітня.

Сьогодні, 14 квітня, Петро Порошенко у зазначений час прибув на “Олімпійський”, а його опонент Володимир Зеленський не приїхав.

Тож кандидат Порошенко заявив журналістам, що чекатиме свого опонента по президентських виборах Володимира Зеленського на НСК «Олімпійський» до 15:00.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як зазначив президент, 40-45 хвилин достатній час, щоб приїхати на стадіон.

Після цієї заяви Петра Порошенко перейшов до виступу, передбаченого форматом дебатів та заспівав фрагмент із української народної пісні “Ти ж мене підманула“, присвятивши її своєму опоненту на президентських виборах, кандидату Володимиру Зеленському.

За словами Порошенка, це була “коротка імпровізація”.

Я прийшов – тебе нема”, – заспівав чинний президент зі сцени разом із українським співаком Іваном Ланьо, вокалістом рок-групи KOZAK SYSTEM.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Петро Порошенко повідомив, що готовий прийти на “Олімпійський” для проведення дебатів й 19 квітня, але за умови, що час дискусії не збігатиметься з офіційним часом дебатів в ефірі “Суспільного”.

Якщо це будуть дебати, і дебати в той час, який не суперечитиме законодавству, то можна було б розглядати, як туди піти. Але оскільки вони призначені на той час, коли Порошенко за законом має бути на “Суспільному”, як законослухняний громадянин – Порошенко піде на “Суспільне“, – зазначає речник виборчого штабу кандидата у президенти Петра Порошенка Олег Медведєв.

Також речник додав, що відповідно до законодавства, 19 квітня мають відбутися дебати на “Суспільному” і “жоден з кандидатів у президенти не має права проігнорувати вимогу закону”.

 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності