Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

На Прикарпатті московські попи поплутали працівників адміністрації із “Правим сектором”, – поліція

В Українській православній церкві Московського патріархату на Івано-Франківщині переплутали представників районної ради та адміністрації з радикалами “Правого сектору”.

Про це розповіли в прес-службі поліції Івано-Франківської області.

“Виявилося, що Болгородчанська районна рада та адміністрація передавала у власність музичній школі майновий комплекс пам’ятки архітектури “Митрополичі палати” (колишній монастир із церквою отців домініканців), – розповіли в поліції.2+

У відомстві додали, що до правоохоронців звернулися люди, які виступали проти відчуження будівлі від храму.

 За словами представника прес-служби, в УПЦ МП переплутали представників влади з радикалами.

“Вони щось собі надумали і “Правий сектор” додали. Міжконфесійного конфлікту чи якогось іншого політичного наразі поліцією не встановлено”, – резюмували у відомстві.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Правоохоронці зазначають, що жодної протизаконної дії щодо споруди не здійснювалось.

Внаслідок конфлікту біля храму, за словами представника поліції, дві особи звернулися до медичних працівників за допомогою.

“Один чоловік отримав забій м’яких тканин надбрівної ділянки голови, іншому діагностували розтяжку зв’язок ліктьового суглобу”, – повідомили в поліції і додали, що цю подію зареєстрували і проводять перевірку.

Раніше прес-служба Української православної церкви Московського патріархату заявила, що “Правий сектор” намагається захопити будівлю митрополичих палат при Свято-Троїцькому храмі в смт. Богородчани Івано-Франківської області.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

В московському патріархаті заявили, що радикали проникли в приміщення і влаштували бійку з прихожанами.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності