Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

На Прикарпатті попрощалися із фельдшеркою “швидкої”, а тіло водія досі шукають у потоках

У селі Яблуниця Верховинського району днями попрощалися із фельдшеркою Яблуницького підрозділу КНП «Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» і місцевої дитячої лікарні Галиною Скидан.

Вона загинула 21 червня, коли поверталася з роботи. Разом із водієм швидкої допомоги його особистою машиною добиралися додому. Дорогу розмило, автівку знесло у річку Білий Черемош.

Хороша жінка, дбайлива господиня, віддана своїй роботі працівниця дитячої лікарні та швидкої допомоги. Чудовий спеціаліст, вона за тридцять років врятувала не одне життя. А через негоду та зруйновану дорогу машина зірвалася в річку Білий Черемош. І хоч Галина кричала, благала про допомогу, через велику воду ніхто не зміг їх врятувати“, – написала на своїй сторінці у Фейсбуці мешканка Верховинського району Ніна Димидюк.

За повідомленням управління ДСНС в області, до порятунку були залучені працівники Верховинського пошуково-рятувального відділення УДСНС та місцеві мешканці. Витягнули тіло загиблої з річки аж через дванадцять годин, 22 червня. Спочатку машину ще було помітно серед бурхливих потоків, опісля її накрило водою. А тіло чоловіка досі не знайшли. Шанси мінімальні, враховуючи швидкість течії та сильне замулення.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У Верховинському районі через повінь було відрізано від сполучення 14 населених пунктів. Білий та Чорний Черемош лякають бурхливими хвилями, що змітають усе на своєму шляху.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності