Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

На Прикарпатті продали “Коломийську паперову фабрику”

Фонд Держмайна України сьогодні, 11 жовтня, продав з аукціону Єдиний майновий комплекс колишнього державного підприємства «Коломийська паперова фабрика».

 

Про на свої сторінці у Фейсбуці повідомив в. о. голови ФДМУ Віталій Трубаров.

За “Коломийську паперову фабрику” змагалося 5 учасників. Ціна продажу збільшилася в понад 5 разів, з 1,6 мільйона до 9 мільйонів.

Фонд Держмайна очікує на швидке підписання переможцем протоколу аукціону та договору, а також на перерахування 9 мільйонів гривень, які підуть в державну скарбницю.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

До складу єдиного майнового комплексу “Коломийської паперової фабрики” входять будівля зошитного цеху, конденсатна станція, 2 склади готової продукції, 2 матеріальні склади, незавершене будівництво – 10 од., основні засоби – 51 од., машини та обладнання – 75 од., транспортні засоби – 4 од. та інші необоротні активи.

Читайте такожТернопільський радіозавод “Оріон” продано

Об’єкт приватизації знаходиться у місті Коломия, на вулиці Фабрична, 10. Підприємство розташоване на земельній ділянці площею 53 256,01 м2. Сама ж ділянка відноситься до земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення.

Фабрика ще в 2011 році була включена до переліку об’єктів державної власності групи А, що підлягають приватизації шляхом продажу з аукціону, а у 2012 році припинила виробництво.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності