Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

На Прикарпатті п’яний чоловік проспав пограбування і побиття товариша

Слідчі Городенківського відділення поліції розшукують зловмисників, які у селі Поточище зупинили автомобіль Ауді А6 на іноземній реєстрації та із застосуванням насильства викрали його.

Про це йдеться  в ухвалах Городенківського районного суду.

Автомобіль відібрали троє невідомих на автодорозі у селі Поточище на Городенківщині 6 травня приблизно о 5:00 год. ранку.

Як розповів водій, він побачив на дорозі гілки, а коли вийшов із автомобіля, щоб прибрати їх, на нього та на двох пасажирів напали невідомі в масках.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Покази водія підтвердила пасажирка автомобіля.drunk-alcoholic-sleeping-on-bench-with-empty-bottle-in-hand-insolvent-person_baujv7d7__F0000

Другий пасажир автомобіля розповів, що в цей час спав в стані сильного алкогольного сп’яніння на задньому сидінні. Прокинувся вже на вулиці, лежачи на землі. Водій повідомив йому, що троє невідомих витягнули їх з автомобіля і викрали машину.

Поліція відкрила кримінальне правопорушення за  ч.3 ст.289 КК України – незаконне заволодіння транспортним засобом.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності