Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

На Прикарпатті село насильно сватають за нелюбе йому ОТГ, – децентралізація в дії

Днями в Івано-Франківську обласну державну адміністрацію приїхали люди зі Снятинського району з вимогою, щоб їх включили до Снятинської ОТГ, а не Заболотівської.unnamed (1)

Прикарпатці вимагають зустрічі із заступником голови ОДА з  питань реформи децентралізації Світланою Онищук. Проте, її на місці не було.

Дайте нам того, хто за це все відповідає. Ми знаємо, що над Світланою Василівною є вищий орган. Нехай до нас вийде перший заступник голови ОДА”, – говорять люди.

Т.в.о. голови Івано-Франківської ОДА Віталій Федорів пояснив, що зможе поговорити з людьми, після закінчення наради з підготовки Івано-Франківської області до другої хвилі медичної реформи.

Також, на місці працюють правоохоронці – поліція діалогів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Згодом, Світлана Онищук все ж таки зустрілася з представниками громади і пояснила, що у Київ наразі не відправляли жодних документів стосовного включення цих сіл у одну з ОТГ.

Також, приєднався до зустрічі Віталій Федорів.

Ми розповіли про ситуацію майбутньому міністру Денису Шмигалю. Вихід із ситуації – по одному представнику від кожного села і міністр Шмигаль спільно з депутатом Тимофійчуком, мною і Світланою Онищук радимося. Рішення не приймається вже. Ми мусимо цей процес зробити максимально цивілізованим”,- сказав Федорів.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності