Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

На Прикарпатті утилізували сортової коноплі на 50 млн. євро…

Вчора, 21 жовтня слідчі слідчого управління, працівники Управління протидії наркозлочинності ГУНП, поліцейські найближчих райвідділів і відповідні служби утилізували 89 тисяч 306 рослини, раніше оцінену 50 млн. євро, замість того, щоб використати їх у медичній, текстильній і харчовій промисловості чи легально експортувати її закордон для поповнення держбюджету…74428979_3429502667090349_2261839467243372544_n
Додамо, що до того правоохоронці вилучали коноплю разом з коренем, складали в купу, а вхід знову опечатували.
Вчора комбайн перемолов рослини разом з мінватою на вантажівку. Мова йде про три вантажівки. Опісля перемол, який вже не несе відповідної наркотичної дії, вивезено у колекторні вигрібні ями.4 (259)
В справі про організацію виробництва марихуани в Косівському районі Івано-Франківської області, за матеріалами Служби безпеки України, повідомлено про підозру шістнадцятьом особам.

Нагадаємо, у вересні СБУ спільно з поліцією та прокуратурою блокувала вирощування та виготовлення організованою групою марихуани на чотирьох гектарах в тепличному господарстві на Івано-Франківщині. За уточненими даними, було виявлено понад вісімдесят дев’ять тисяч наркотичних рослин та вилучено тисячу сто шістдесят п’ять кілограмів сухого подрібненого листя й суцвіть канабісу. Вартість виготовленого з цієї сировини наркотику на чорному ринку могла сягнути п’ятдесяти мільйонів євро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖУкраїна запроваджує безвіз із Коломбією… марихуану на кокаїн?

Шістнадцяти фігурантам справи повідомлено про підозру в незаконному посіві та вирощуванні конопель, вчиненому за попередньою змовою групою осіб з метою збуту (ч. 2 ст. 310 КК України), та у незаконному виготовленні, зберіганні з метою збуту наркотичних засобів в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 КК України).

 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності