Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

На Прикарпатті викрали дівчину

Ледь прояснилася ситуація з жорстоким вбивством 9-річної дівчинки на Косівщині, як на Прикарпатті сталося чергове насильство.

Цього разу вночі з 13 на 14 червня близько 01.30 год на автодорозі між селами Росохач та Виноград Городенківського району Івано-Франківської області невідомий силоміць заштовхав 16-річну дівчинку в «Жигулі» і повіз у невідомому напрямку.

Правоохоронці оголосили Юлію Віталіївну Тацюк у розшук. Прикмети зниклої дівчинки: зріст 165 см, худорлявої статури, волосся темно-русяве пряме довжиною нижче плечей, очі зелені. Була одягнута в блузку зеленого кольору із короткими рукавами, лосини чорного кольору та чорні босоніжки.

Правоохоронці звертаються до всіх небайдужих громадян! Якщо маєте відомості про місце перебування неповнолітньої Юлії Тацюк, будь ласка, негайно повідомте до міліції. Контактні телефони: (097)-534-59-11, (096)-956-42-37 або 102.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності