Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

На Прикарпатті вимикатимуть електроенергію

У зв’язку з виходом з ладу енергоблоку потужністю 1 тис. МВт на Запорізькій АЕС в Україні виник дефіцит потужностей в енергосистемі, який не покривається.

Про це «Для збереження цілісності єдиної енергосистеми», по всій Україні та у Івано-Франківській області запроваджуються Графіки аварійних вимкнень електроенергії. Протягом наступних двох годин електропостачання буде припинено для промислових споживачів області. Відповідна вказівка про вимкнення електропостачання надійшла до диспетчера ПАТ «Прикарпаттяобленерго» від диспетчера НЕК «Укренерго», – повідомили в прес-службі «Прикарпаттяобленерго».

Енергокомпанія закликає споживачів з розумінням поставитися до даної ситуації та звертається до побутових споживачів з проханням.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності