Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

На Прикарпатті затримали сутенерку

28 січня, затримано 24-річну мешканку Калушського району, котра передавала 20-річну жінку в один із прикарпатських курортів для надання сексуальних послуг. Таку оборудку зловмисниця оцінила у 10 тис грн..

Викрито її було «на гарячому», безпосередньо після одержання коштів, на автобусній зупинці в м. Калуш, звідки об’єкт продажу мав відбути до готельного комплексу.

Постанова на проведення негласних слідчих дій була винесена прокуратурою Тисменицького району в рамках розслідування кримінального провадження розпочатого щодо цієї жінки за ч.2 ст 149 та ч.3 ст. 303 КК України.
Наразі прокуратурою з’ясовано, що вона організувала діяльність з надання платних інтимних послуг іншими особами жіночої статі, в тому числі неповнолітніми на території Тисменицького району.

Досудове розслідування триває. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності