Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

На Разумкова у Страсбурзі чекає голова ПАРЄ

Голову Верховної Ради України Дмитра Разумкова чекають на Європейській конференції голів парламентів країн-членів Ради Європи, яка пройде 24-25 жовтня у Страсбурзі.

Про це поінформувала під час спілкування із журналістами у п’ятницю президент ПАРЄ Ліліан Морі Паск’є.1507925790-5523

Очевидно, що ми рішуче налаштовані продовжувати діалог з українською делегацією (в ПАРЄ – ред.) і українським керівництвом на високому рівні. Я сподіваюсь на найближчу зустріч із Головою Верховної Ради наприкінці жовтня, коли ми проводитимемо у Страсбурзі Європейську конференцію глав парламентів“, – заявила президент ПАРЄ.

Вона також згадала створення цього тижня в Асамблеї неформальної групи “Балтік+”, до якої увійшли країни, які не згодні із безумовним поверненням російської делегації до ПАРЄ. Натомість, наголосила Паск’є, її завданням, як президента ПАРЄ, є забезпечення повної участі усіх делегацій у роботі Асамблеї.

Європейська конференція голів і спікерів парламентів збирає представників законодавчих органів 47 країн-членів Ради Європи та країн-партнерів.

Попередня Європейська конференція голів парламентів РЄ проводилася у 2016 році.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як повідомляв Укрінформ, постійна делегація Верховної Ради України не взяла участі в осінній сесії Асамблеї на знак протесту проти повернення російської делегації без виконання умов і зобов’язань.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності