Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

На що українці готові заради нової роботи

Двоє з п‘яти офісних працівників переїжджали заради нової роботи.

Для двох із п’яти людей найважче було пережити розлуку з близькими, свідчать дані опитування порталу з пошуку роботи Head Hunter. Висококваліфікованим фахівцям роботодавці готові допомогти з переїздом і виявити лояльність. Про це розповіла експерт порталу Катерина Мащенко.

«Для більшості роботодавців немає значення, звідки кандидат. Потрібен фахівець, готовий активно та натхненно працювати і приносити результати. У деяких випадках, особливо якщо йдеться про вузькоспеціалізованого, висококласного кандидата, роботодавець готовий піти на поступки, допомогти з переїздом, виявити лояльність», — говорить Мащенко.

Найскладнішим у переїзді майже половина опитаних назвала пошуки житла, дитячого садочка чи школи для дітей, оформлення документів для медичного обслуговування. Попри труднощі з переїздом, три чверті опитаних сказали, що це було правильне рішення. Ще п’ята частина зазначили, що загалом почуваються непогано, хоча в їхньому житті нічого особливо не змінилось. Троє зі ста опитаних шкодують про те, що зважились на переїзд.«Коли мова йде про роботу закордоном, переїзд – це головна обставина. Усі вакансії від роботодавців з інших країн передбачають тимчасову зміну місця проживання. Порівняно з 2015 роком, торік кількість пропозицій від роботодавців з-за кордону збільшилось у півтора разу. Найчастіше для недипломованих фахівців пропонують роботу на будівництві, в сфері сільського господарства, обслуговуючим персоналом. Кваліфіковані кадри шукуають у IT, медицині», — уточнює Катерина Мащенко.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності