Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

НАБУ знайшло у Михайла Поплавського незадекларований палац (фото)

Національне антикорупційне бюро відкрило кримінальне провадження за фактом можливого декларування недостовірної інформації ще чинним народним депутатом Михайлом Поплавським, який через два дні втратить недоторканність, тому що розпочне роботу Верховна Рада нового скликання.

Про це повідомляють українські ЗМІ з посиланням на власні джерела.

Зокрема, йдеться про можливе приховування Михайлом Поплавським житлового будинку площею 1 067 кв. м, фотографії якого він регулярно публікував на своїх сторінках у соцмережах.1-85

Торік журналістам вдалось з’ясувати, що Поплавський користується автомобілями Mercedes-Benz і будинком площею понад 1 тисячу кв. м, про які не сказано в його декларації.

В документі Поплавський вказав тільки 76-метрову квартиру на Позняках у Києві. При цьому на Instagram-сторінці Поплавського можна побачити фотографії з розкішного заміського будинку у селищі Бортничі, що під Києвом.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності