Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Начальника Ягодинської митниці перевірятимуть

Заступник голови фіскальної служби Анатолій Макаренко пообіцяв ініціювати питання про проведення службового розслідування щодо діяльності начальника Волинської митниці ДФС Андрія Андрейківа.

Про це він сказав на засіданні Комітету Верховної Ради з питань протидії корупції.

«Що стосується роботи Ягодинської митниці, сьогодні у мене як у керівника митного напрямку є багато претензій до нього. Щойно, протягом 2,5 години я тримав звіт перед представниками Комітету податкової та митної політики. Вислухав чимало критичних зауважень до роботи Волинської митниці», – сказав чиновник.

«Сприймаю їх і хочу сказати, що найближчим часом мною до керівника ДФС буде внесена пропозиція щодо проведення службового розслідування щодо діяльності Ягодинської митниці», – заявив Макаренко.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«І на підставі розслідування керівник відомства (голова ДФС – Ігор Білоус, ЕП) повинен прийняти відповідні рішення», – додав він.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності