Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Начпотилу нацгвардії взяли на хабарі

Генеральна прокуратура України затримала начальника управління тилу Національної гвардії за отримання хабара у розмірі 230 тисяч гривень.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив старший помічник генерального прокурора України з особливих доручень Валерій Карпунцов.

«Слідчим відділом Центрального регіону Головної військової прокуратури України спільно з Головним управлінням по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України задокументовано факт отримання неправомірної вигоди (хабар) в розмірі 230 тис.грн. начальником управління тилу Національної гвардії України та його співучасників (посередника та керівника фірми). Сума була отримана за сприяння у перемозі однієї з фірм у конкурсних торгах на постачання продуктів харчування (м’ясних консервів) для потреб Національної гвардії України», – написав він.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності