Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Надвірна.РВ УМВС

24 листопада з Надвірнянської ЦРЛ до міліції надійшло повідомлення про те, що з тілесними ушкодженнями у вигляді ножового поранення живота до лікарні було доставлено молодого хлопчину. Опитати підлітка одразу ж виїхали працівники слідчо-оперативної групи райвідділу.

Правоохоронці детально відтворили події цього ж дня, опитали потерпілого та очевидців інциденту. Відтак міліціонери дізнались, що причиною інциденту став безглуздий конфлікт між молодими людьми.
Як з’ясувалося, напередодні дві компанії молодих людей відпочивали в м. Надвірна. Між двома хлопчаками виникла словесна суперечка, а пізніше бійка, під час якої ножем було поранено 17-річного підлітка.
Товариші постраждалого хлопчину доставили до лікарні, після чого лікарі швидкої допомоги рятували його життя. Медики діагностували тілесні ушкодження у вигляді колото-ріжучих ран черевної порожнини. На сьогоднішній день стан його здоров’я задовільний. Хлопець перебуває у центральній районній лікарні.
За кілька годин зловмисника затримали у Надвірнянському районі, він намагався втекти від правоохоронців. Ним виявився 22-річний мешканець м. Надвірна. Молодий чоловік уже не раз мав проблеми із законом. Правоохоронці кажуть – тепер зловмиснику доведеться сісти за ґрати. За вчинення тяжких тілесних ушкоджень Кримінальним кодексом України передбачено покарання у вигляді від 3-х до 7-ми років ув’язнення.
Наразі відносно хлопця вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу – взяття під варту, – повідомив начальник Надвірнянського РВ УМВС Роман Чекмарьов.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності