Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Найбільший світовий оператор готовий зайти в український порт

Міністерство інфраструктури проводить переговори зі світовим оператором Hutchison Ports, який готовий зайти в один з найбільших портів України.

Про це розповів міністр інфраструктури Володимир Омелян.

За його словами, спільно з міністерством економічного розвитку готується законопроект про концесію, який має стати універсальним законом для всіх видів галузі.

“Ми готуємо техніко-економічне обґрунтування для модельних портів, які ми обрали. Щоб ми з інвесторами говорили мовою фактів, цифр, документів, а не просто деклараціями або гаслами. Розпочата робота в морському порту “Ольвія”, “Херсон”. Я сподіваюся, що ми зможемо перейти до інших портів. Паралельно ми працюємо з інвесторами”, – зазначив міністр.
За словами міністра, в Україні високі технічні, сучасні робочі місця здатні створити лише топові світові компанії.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

“З цією метою ми проводимо переговори зі світовим оператором Hutchison Ports, який готовий заходити в один з найбільших портів України. Також з портовим оператором DP World, який є номером три у світі й одним із найтехнічніших”, – розповів Омелян.

Він стверджує, що, якщо ці компанії будуть в Україні, то можна бути спокійними за морську галузь, адже вони дадуть ті приклади, до яких підтягнуться інші морські порти.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності