Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Найдорожчі гадалки у Львові та Чернівцях

У Львові дві жінки видурили у 28-річної львів’янки 75 тисяч гривень у різній валюті. Потерпіла звернулася до правоохоронців, інформують у прес-службі поліції Львівщини.

Інцидент стався 24 травня близько 16:00 на вулиці Володимира Великого. Дві жінки у шахрайський спосіб під приводом “зняття порчі” незаконно привласнили велику суму грошей.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини події, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі. Триває досудове розслідування.

Також нещодавно Апеляційний суд Чернівецької області засудив до 3,5 років за шахрайство жінку, яка “зняла” з жертви пристріт за 400 тисяч гривень.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності