Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Накурені бджоли дають смачний конопляний мед… переконує поліцію пасічник

Позавчора, 6лютого, співробітники Новобузького відділу поліції Миколаївської області провели обшук у місцевого жителя, під час якого було знайдено великі запаси сушеного канабісу (коноплі). Чоловік пояснив, що тримає його для своїх бджіл.

Як передає сайт нацполіції Миколаївщини, під час обшуку поліцейські виявили у 44-річного власника помешкання два сховки із наркотичними засобами. Більше півтора кілограми канабісу чоловік ховав у ящику в майстерні, а ще 140 г запакував у пакет від кави. Зі слів хазяїна будинку, наркотики він не вживає, а зберігає їх для підкормки бджіл. Мовляв, таким чином мед стає більш смачним. Пасічнику інкримінується ч. 1 ст. 309 КК України та загрожує покарання від штрафу до позбавлення волі на строк до трьох років.

Раніше в.о. міністра охорони здоров’я місіс Уляна Супрун закликала українців перестати об’їдатися чорною ікрою та бутербродами із ковбасами, а замість цього приєднатися до її петиції з вимогою легалізувати канабіс у наукових та медичних цілях. Тим часом американська компанія збирається створити в Україні канабіс-індустрію.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності