Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

НАМ НЕ ТРЕБА РОСІЇ, АЛЕ Й ТАКОЇ ЄВРОПИ ТЕЖ…

12 - НАМ НЕ ТРЕБА РОСІЇ.Переможцем 59-го музичного конкурсу «Євробачення» стала співачка-трансвестит з Австрії Кончіта Вурст – сценічний персонаж, створений музикантом Томом Нойвиртом. Вона набрала 290 балів. У фіналі конкурсу, який закінчився в датському Копенгагені, він виконав пісню Rise Like a Phoenix.

Тому трансвестит Нойверт заявив, що хоче, щоб нове покоління вважало, що бути самим собою добре, щоб для людей було важливо не те, як виглядає людина або звідки він родом, але головне – що це за людина, щоб люди навчилися розглядати і цінувати те, що приховано за фасадом».
Друге місце зайняв дует з Нідерландів The Common Linnets з піснею Calm After The Storm. На третій позиції опинилася Швеція, яку представляла Санна Нільсен з піснею Undo.
В 2015 році «Євробачення» пройде в Австрії, конкретне місце проведення буде обрано пізніше.
Учасниця ж від України, та сама що ще не давно говорила екс-прем’єру України Миколі Азарову, що хотіла б представляти своїм голосом Партію регіонів на наступних виборах і яка є обличчям відомої на Прикарпатті будівельної компанії «Ярковиця», Марія Яремчук посіла 6 місце, набравши 113 балів.
У підсумку залишається лиш сказати, що на фоні такого євро-бачення своїх цінностей і приорітетів ЄС християнській Україні з поки що ніким ще не зруйнованими патрархальними цінностями і традиціями однозначно з такою Європою не по дорозі, як і з нащадками Московського царства (каганату)…
Хіба ні?

Тарас Боднар

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності