Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Намагався повіситися 9-річний хлопчик, – чудом врятували однолітки

У Миколаєві дев’ятирічний хлопчик ледь не скоїв непоправний вчинок прямо на очах у своїх однолітків. У неділю, 8 березня, хлопчик намагався повіситися на дереві. Однак інші діти вчасно прийшли на допомогу.завантаження

Як повідомляють жителі селища Тернівка, дев’ятирічний хлопчик надів на шию мотузяну петлю і перекинув її через гілку дерева. А після – повис на ній. Все це відбувалося на очах у дітей, які бавилися неподалік.

На щастя, діти підняли шум, на який відгукнулася жінка. Вона швидко витягла школяра з петлі, а потім викликала швидку медичну допомогу та патрульну поліцію.

Бригада швидкої допомоги негайно забрала дитину в дитячу обласну лікарню і по дорозі медики проводили реанімаційні заходи. Вже в лікарні хлопчик прийшов до тями й на цей момент загрози його життю немає.

Після пригоди хлопчик знаходиться у стані глибокого посттравматичного стресу. З’ясувати у нього, чому він зважився на такий відчайдушний крок неможливо, через те, що його мова незрозуміла і нескладна.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Поліція проводить розслідування і встановлює всі обставини події, а також опитує всіх, хто володіє будь-якою інформацією про причини спроби суїциду.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності