Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Нардепи Левченко та Барна побилися, з’ясовуючи, хто з них “більший патріот”

Народний депутат від БПП Олег Барна та представник партії Свобода Юрій Левченко побилися в ефірі телеканалу Рада.

Конфлікт стався під час підсумкового прямого ефіру програми PROПАРЛАМЕНТ. Нардепи не дійшли спільної думки щодо введення воєнного стану. Свободівець Левченко, провокуючи Барну, назвав останнього”прислужником олігархату”, після чого представник фракції БПП запропонував Левченку піти в АТО…

У свою чергу Левченко, далі провокуючи опонента, заявив, що Барна “показав свій рівень”, “людина, яка п’яною врізається у трамвай у Києві“. Після цього Барна підійшов до Левченка, вдарив його по обличчю й кинув на підлогу. На телеканалі повідомили, що у результаті бійки було пошкоджено телевізійне обладнання.

За словами директора парламентського телеканалу Володимира Леха, це була “перша студійна бійка” в ефірі Ради за 20 років його існування.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності