Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

НАРЕШТІ ДОЗВОЛИЛИ СТРІЛЯТИ

Міністерство оборони України дозволило військовим у Криму використовувати зброю.

Про це повідомила у вівторок ввечері прес-служба Міноборони.

«У зв’язку із загибеллю українського військовослужбовця прапорщика Какуріна С.В. під час штурму 13-го фотограмметричного центру Головного управління оперативного забезпечення Збройних сил України (м. Сімферополь) нападниками, які були одягнені у військову форму військовослужбовців ЗС Російської Федерації, задля захисту і збереження життя українських військовослужбовців, згідно із рішенням виконувача обов’язків Верховного головнокомандувача ЗС України та виконувача обов’язків міністра оборони України, на підставі наказу начальника Генерального штабу – головнокомандувача ЗС України, військовим частинам ЗС України, дислокованим в АР Крим, дозволено застосування зброї», – йдеться в повідомленні.

Також зараз у шпиталі перебуває капітан Федун, який отримав поранення у шию, разом з ним там знаходиться ще один поранений військовослужбовець. Сам військовий об‘єкт перебуває під контролем місцевої «самооборони», а Сімферополем котиться хвиля насильства.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності