Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Народ і “слуги” єдині… у нелюбові до Шмигаля і його реформ

Роботу в Україні запропонував прем’єр-міністр Денис Шмигаль громадянам, котрі опинилися у скрутному становищі через пандемію коронавірусу. Кабмін має намір впродовж року створити 500 тис. робочих місць, де заробітна плата становитиме 6−8 тис. грн.

Ключові слова тут “має намір“, але наміріватися щось зробити – це ще не означає розпочати вказану дію, а тим більш її завершити, та ще й успішно. Попри це уряд завжди має безліч намірів, а нинішній його очільник Шмигаль має усі шанси стати, м’ягко кажучи “найнепопулярнішим” прем’єром в сучасній українській історії, про свідчать тисячі негативних коментарів у соціальних мережах після кожної його заяви, для прикладу, як ось ця остання напередодні оголошення продовження карантину до 31 липня.”Можу сказати умовно, поки ми ще рахуємо, але сума коливається у межах 6−8 тис. грн … Ми дамо можливість людям вже зараз заробляти мінімальні кошти. Ідея така“, — повідомив прем’єр про рівень зарплати на пропонованих урядом робочих місцях. – “Такі гроші українці найближчим часом можуть отримати, наприклад, працюючи озеленювачем або укладачем бруківки“.
Шмигаль також вважає, що доходу у 16 тис. грн — достатньо для сім’ї з чотирьох осіб, де двоє осіб працюють.
Для того, щоб харчуватися, достатньо. Якщо розглядати одяг, інші предмети і засоби побуту, тоді згоден. Але я повторюю, це не накопичення, ми говоримо суто про заробіток, щоб елементарно прожити“, — визнав Денис Шмигаль.

Цікаво, що такими своїми вкрай непопулярними заявами перебирає увесь негатив думок громадян від Президента на себе, що добре для останнього…

Не так давно президент Зеленський казав, що поки монобільшість (фракція Слуги народу) буде голосувати за потрібні законопроекти, то він (Президент) не буде розпускати діючу Верховну раду України. А сьогодні Верховна Рада України не підтримала оновлену програму дій Уряду Шмигаля, мабуть тому, що й слуги теж не долюблюють Дениса Анатолійовича? Так чином парламент і народ хоча б у чомусь та й єдині…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності